1-2 juni: Hitta kärleken till livet

Hur kan vi hitta kärleken till livet när vi kämpar för att få vår tillvaro att gå ihop?

 

Är du en av dem som försöker vara överallt samtidigt och tror att du måste vara alla till lags och lösa deras problem? Under de här två dagarna lägger vi fokus på att lösa upp det som gör att du flänger runt både i tanken och utanför dig.

 

Att hitta kärleken till livet handlar i första hand om att kunna ha umgänge med andra samtidigt som vi behåller våra egna tankar, känslor och behov, utan att automatiskt börja leva den andres liv eller försöka bära upp dennes liv?

 

Att kunna njuta av och känna kärlek till livet handlar om att hitta sin integritet och kunna prioritera på ett sätt som är hållbart för alla inblandade. Vilket inte fungerar om vi hela tiden springer omkring och försöker ”släcka bränder”. Så länge vi inte agerar hållbart så drar vi med oss vår omgivning, och ringarna på vattnet som sprids blir negativa och neddragande, vilket gör att vår omgivning inte får en möjlighet att ta ett hållbart ansvar för sig själva.

 

Efter dessa två dagar så kommer du bättre att förstå vad det innebär att känna kärlek till livet, och dina ringar på vattnet kommer att vara mycket lugnare, ljusare och hållbarare.

 

Väl mött i en ljusare och klarare tillvaro.

Kursnivå: Fördjupningskurs

Förkunskaper: HEB grundkurs 1, 2 & 3

Tid: kl 9-16 (lör-sön)

Kostnad: 3800 kr (varav 1000 kr anmälningsavgift)

Var: Fredkullaskolan, Tvetgatan 9, Kungälv

Kursledare: Idun Klockevi

Anmälan: senast 17 maj

Arrangör: The Holistic LifeCenter Academy

Information och Anmälan: sofia@lifecenteracademy.se, 070-879 32 29