Kurser

Är HEB något för mig?

Prova på att skapa Helhet, Energi och Balans i ditt liv under 4 veckor för 2200 kr

Äntligen är den efterlängtade onlinekursen på väg att bli verklighet, den är utformad för dig som vill testa på att hitta ditt lugn och hjälpa din kropp till mer självläkning. Samtidigt som det är ett litet smakprov från en av alla de delar som behövs för att nå Helhet, Energi och Balans, vilka ingår i HEB.

 

Den här kursen sträcker sig över 4 veckor, där du varje vecka får information ( text och ljudfil), om veckans tema samt plan för hur du kan få ut bästa möjliga av materialet för veckan. Varje vecka ingår det 2-3 ledda meditationer, 2-3 texter från boken Energierna avslöjar (som även är inlästa), + en stund för feedback med grundaren till HEB.

 

Kostnad för dessa fyra veckor är 2 200kr. Om du vill anmäla ditt intresse så mailar du till info@helhetenergibalans.se, så hör vi av oss så snart de sista delarna i kursen är klara.

Kommande kurser - HEB

2023/2024

Utbildning till meditationsledare - vt 2023

Ledd meditation är en djupgående process som, använd på rätt sätt, ger människor en bättre livskvalitet och ett hållbart liv, vilket vi givetvis vill ge dem. Men utan djupgående förståelse och sann insikt om hur processen i ledd meditation faktiskt fungerar så är det lätt att meditationsledaren skapar motsatt effekt hos personerna den leder, vilket skapar en försämrad livskvalité, och ett liv som inte alls är hållbart för den som mediterar.

Denna utbildning är förlagd till 4 fysiska träffar med 2 dagar under varje träff, med uppgifter däremellan. Varje del är lika viktig och tillfällena är förlagda så att de gynnar inlärnings, förståelse- och insiktsprocessen. Sammanlagd tid för utbildningen är cirka 100 timmar, varav ledd lektionstid är 64 timmar och resterande tid är för uppgifterna mellan de ledda lektionstillfällena.

Förkunskaper: Ha gått grund 1 och 2 i HEB

 

Datum:

Steg 1: 14-15 jan

Steg 2: 28-29 jan

Steg 3: 25-26 mars

Steg 4: 27-28 maj

 

Kostnad: 16 000 kr varav 2000 kr i anmälningsavgift.

Avbetalning är möjligt, slutbetalningen ska i så fall vara gjord innan sista kurstillfället.

Var: Kode Scoutgård, Ädelstensvägen 15, Kungälv

Arrangör: Roten

Information och anmälan: sofia@rotenkungalv.se, 070-879 32 29

Steg 1

Få kunskap och förståelse om olika meditationers effekt, och vad man faktiskt kan åstadkomma med en meditation.
Lär dig hur du kan bygga upp en meditation utifrån det den mediterande är ute efter.

Läs mer »

Steg 2

Här får du börja skriva kortare meditationer och testa dessa.
Vi tittar också på olika former av ned- och upptagningar och dessas olika effekter på den mediterande.

Läs mer »

Steg 3

Vi går djupare ned i förståelsen av hur viktigt det är att följa den mediterande på ett sätt som läker just den eller de vi leder.

Läs mer »

Steg 4

Utbildningen avslutas med 2 dagars workshop, diskussion och meditation där vi går igenom, och lär oss mer från slutuppgifterna deltagarna gjort till denna gång, inklusive den respons de fått på dessa.

Läs mer »

Kommande kurser - Lin

"Jag har utvecklats otroligt mycket av HEB, både på konsultationer och på kurser – till att vara jag. Jag känner mig stark, kan stå upp för mig själv och jag känner att jag kan och är bra. Jag har fått verktyg för att kunna jobba med mig själv, för att må bra och känna livsglädje." /”Lycklig"