Kurser

Är HEB något för mig?

Prova på att skapa Helhet, Energi och Balans i ditt liv under 4 veckor för 2200 kr

Äntligen är den efterlängtade onlinekursen på väg att bli verklighet, den är utformad för dig som vill testa på att hitta ditt lugn och hjälpa din kropp till mer självläkning. Samtidigt som det är ett litet smakprov från en av alla de delar som behövs för att nå Helhet, Energi och Balans, vilka ingår i HEB.

 

Den här kursen sträcker sig över 4 veckor, där du varje vecka får information ( text och ljudfil), om veckans tema samt plan för hur du kan få ut bästa möjliga av materialet för veckan. Varje vecka ingår det 2-3 ledda meditationer, 2-3 texter från boken Energierna avslöjar (som även är inlästa), + en stund för feedback med grundaren till HEB.

 

Kostnad för dessa fyra veckor är 2 200kr. Om du vill anmäla ditt intresse så mailar du till info@helhetenergibalans.se, så hör vi av oss så snart de sista delarna i kursen är klara.

Kommande kurser - HEB

Kommande kurser - Lin

"Jag har utvecklats otroligt mycket av HEB, både på konsultationer och på kurser – till att vara jag. Jag känner mig stark, kan stå upp för mig själv och jag känner att jag kan och är bra. Jag har fått verktyg för att kunna jobba med mig själv, för att må bra och känna livsglädje." /”Lycklig"